Суспільне мовлення

Частина Львова залишилась без опалення та гарячої води: слідчі перевіряють версію про хакерську атаку

У Львові через збій у системі “Львівтеплоенерго” частина мікрорайону Сихів залишилася без опалення та гарячої води. Працівники відновлюють роботу ІТП у ручному режимі. Правоохоронці перевіряють версію про зовнішнє втручання в роботу системи.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, збій у роботі системи теплопостачання ЛМКП “Львівтеплоенерго” стався вночі, 23 січня. Унаслідок цього зупинились 324 ІТП Сихова. У підприємстві наголошують, що є підозра, що збій стався через зовнішнє втручання у систему роботи підприємства.

“Сьогодні (23 січня, — ред.) вночі приблизно о 02:00 стався збій у системі роботи наших ІТП. Маємо підозри на зовнішнє втручання, однак ця інформація зараз перевіряється правоохоронними органами”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наразі працівники “Львівтеплоенерго” в ручному режимі запускають у роботу усі ІТП на Сихові, які вийшли з ладу. Станом на 9:30 ранку вдалось відновили функціонування 175 ІТП. До кінця дня подачу тепла і гарячої води планують відновити до усіх будинків.


Джерело: Суспільне мовлення України