Україна і світ

Бригада імені короля Данила відкрила у Львові свій перший рекрутинговий центр

Окрема механізована бригада імені короля Данила у співпраці з Львівською міською радою відкрила свій перший в Україні рекрутинговий центр.

Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю бригади.

Центр рекрутингу діє за адресою: м. Львів, пл. Князя Ярослава Осмомисла, 9. Контактний номер телефону: 066 837 83 54.

«Ми запрошуємо приходити усіх, хто хоче долучитися до Збройних Сил і звільняти територію України. До нас можна прийти і поспілкуватися з рекрутером, отримати інформацію та консультації, дізнатися про всі актуальні вакансії та приєднатися до бригади», — зазначили військові.

На відкриття рекрутингового центру завітали міський голова міста Львова Андрій Садовий та начальник Шевченківського РТЦК м. Львова Роман Немашкало.

Заступник командира бригади підполковник Вадим Лук’янишин сподівається, що центр дозволить заповнити всі вакантні посади, які зараз є у бригаді, а відтак виконувати ще якісніше поставлені перед нею завдання.

«Коли кандидат приходить до нас, наше завдання — зрозуміти, чого він хоче і на яку вакансію його навички найкраще застосувати. Якщо людина відповідає вимогам вакансії, беремо її анкетні дані та передаємо контакти у відповідний підрозділ. Після з’ясування вужчих питань, якщо все добре, готуємо рекомендаційний лист і забезпечуємо супровід до входження на посаду у бригаду», — пояснив Василь Дзеса, військовий, рекрутер центру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, у Харкові відкрився рекрутинговий центр бригади «сірківців».

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-04-11 10:48:47