Україна і світ

Анна Саліванчук розлучилася | Life

Акторка Анна Саліванчук розлучилася зі своїм чоловіком – народним депутатом Олександром Божковим. Виявилося, що це сталося ще в травні минулого року, але тепер вона вирішила сказати про це шанувальникам.

Анна Саліванчук розлучилася

Про офіційне припинення подружніх стосунків акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram. У перший день весни Саліванчук зазначила, що настав час сказати правду, яку вона давно приховувала.

– Багато хто з вас зрозумів, в мене купа повідомлень з цього приводу, але вибачте, я не відповідала, бо боліло. Мій дивний стан, сльози, сміх, подорожі, спорт – це все була робота над собою, щоби знову віднайти себе, себе справжню. 18.05.2023 я розлучилась, – зізналася акторка.

Саліванчук додала, що разом зі вже колишнім чоловіком намагалася врятувати родину заради дітей. Проте зусилля виявилися марними.

Зараз дивляться

– На жаль, діти страждають в першу чергу, якщо їхні батьки не щасливі. Тому так, я – вільна. Я з дитинства була впевнена, що вийду заміж один раз і на все життя, але щось пішло не так, і я знаю що. Але благаю не питайте, чому, як і навіщо. Просто порадійте за мене, що я йду далі й цю книжку я дочитала до кінця, – звернулася Анна до підписників.

Реакція мережі на новину про розлучення Анни Саліванчук

У коментарях шанувальники лишають слова підтримки та безліч емодзі у вигляді сердець.

  • Головне, щоб була щаслива. Ви – велика молодець!
  • Радію за вас!
  • Будьте щаслива і любима.
  • Аню, ви не залишилися одна! У вас два чудових синочки, які завжди з вами будуть поруч!
  • Все буде добре!
  • Сили вам та натхнення!
  • Вітаю вас з Весною!Весною за порогом та весною в душі! Квітніть від любові до себе!

Анна Саліванчук вийшла заміж за Олександра Божкова у 2015 році. Того ж року у їхній родині зʼявився син Гліб, а за пʼять років – Микита.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-01 08:37:36