Україна і світ

Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка розійшлися після 16 років стосунків


Ведучий Андрій Бєдняков та акторка Анастасія Коротка повідомили про розставання. Вони були разом 16 років.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка розійшлися

На особистій сторінці в Instagram ведучий опублікував пост, в якому зазначив, що їхня з Анастасією “неймовірна подорож в 16 років” закінчилася. За словами Андрія, вони намагалися врятувати стосунки.

Бєдняков заявив, що вдячний екскоханій за 16 років, проведених разом.

– Вдячний за той перший поцілунок на ескалаторі станції метро Майдан Незалежності. За тримання за руку та прослуховування пісні (сама знаєш якої, не став під неї виставляти цей пост. Бо було б взагалі “плаксиво”) дорогою з Києва до Маріуполя. За овочеві салати на твоїй зйомній квартирі. За той твій танець на незручних підборах в моїй кімнаті, через стінку від батьків. За любов до моєї мами та родини. За Київ. За мотивацію. За помилки. За величезну віру в мене. Постійну віру! – написав ведучий.

Також Андрій подякував Анастасії за двох дітей – доньку Ксенію та сина Остапа.

– Найголовніше: я тобі вдячний за двох фантастичних дітей. Найкращих дітей в світі! За це я буду тобі вдячний до кінця своїх днів. У нас “вийшли” класні малі, погодься? – написав Бєдняков.

Ведучий додав, що, попри розставання, він дуже поважає та цінує Коротку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Я дуже хочу, щоб ти була щаслива. Ти це знаєш. Тож будь нею! Знай: я завжди поруч. Пробач за все погане. Вибач, що не змогли, – додав він.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 10:23:35