Україна і світ

Alyona Alyona заступилася за переможця Євробачення 2024 Nemo

Представниця України на Євробаченні 2024 Alyona Alyona розкритикувала українців за обговорення орієнтації переможця конкурсу. Йдеться про артиста Nemo, який виступав від імені Швейцарії.

Alyona Alyona заступилася за переможця Євробачення 2024

Відомо, що переможець Євробачення 2024 Nemo вважає себе небінарною особистістю, і у своїй творчості він нерідко піднімає теми, що розкривають гендерну ідентичність і пошук себе в цьому світі. У коментарях під виступом музиканта в YouTube користувачі мережі почали його обговорювати та хейтити. На це відреагувала Alyona Alyona.

– Мені трохи соромно за те, як багато українців під відео обговорюють його орієнтацію і те, як він себе позиціонує. Насправді вони, а не він, – прокоментувала артистка в шоу Ближче до зірок.

Наша співачка додала, що Nemo точно заслуговує на перемогу через свій талант і дуже вдалу пісню.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що артист розбив кубок переможця конкурсу просто на сцені. Через деякий час стало відомо, що у Nemo забрали кришталевий мікрофон, і артист не знає, де знаходиться статуетка. Музикант сподівається, що організатори відправлять нагороду поштою. У будь-якому разі, у Nemo перемогу ніхто не забирає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-20 18:21:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин