Суспільне мовлення

103 бригада тероборони показала, як святкують Різдво на передовій

Бійці 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ зустріли Різдво. Військові причастились та виконали спільну молитву. Про це повідомили на Facebook-сторінці бригади.

Військові капелани передали тероборонівцям подарунки від церковних громад храму Преображення Господнього та Гарнізонного храму, львів’ян та волонтерів.

“Наші захисники сьогодні не мають можливості відсвяткувати одне з найбільших християнських свят за різдвяним столом разом із сім’ями. Але капелани Гарнізонного храму відвідали бійців бригади для того, щоб спільно помолитись та провести чин сповіді та причастя”, — йдеться у повідомленні.

Тероборонівці спільно помолились. 103 окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

До тероборонівців приїхали капелани Гарнізонного храму зі Львова

До тероборонівців приїхали капелани Гарнізонного храму зі Львова. 103 окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Раніше благодійники з Греції передали військовим бригадам зі Львівщини 22 тонни апельсинів. Фрукти привезли воїнам 80 окремої десантно-штурмової бригади, 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, 125 та 103 бригад Сил ТрО ЗСУ.

Також подарунки для ЗСУ підготували львівські заклади освіти. Студенти та учні створили понад тисячу різдвяних іграшок для військових. На схід відправили вже сотню пакунків з прикрасами.

Читайте також

У Львові на площі Ринок відкрили різдвяну шопку

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Святвечір у двох реаліях”: у Львові родини полонених бійців полку “Азов” влаштували акцію


Джерело: Суспільне мовлення України