Суспільне мовлення

Найвищі показники з березня. На кордоні з Польщею збільшують кількість працівників ДПСУ

Українсько-польський кордон за останню добу, 23 грудня, перетнули в обидва боки 68500 людей. Західні кордони – понад 107 тисяч. Це найвищі показники з березня. Щоб зменшити черги, прикордонники залучили до роботи додатковий персонал. Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління ДПСУ.

Станом на обід, 24 грудня, у напрямку виїзду до Польщі є черги від 100 до 200 легкових автомобілів у ПП “Краківець”, “Рава-Руська” та “Устилуг”. Також у черзі на оформлення на виїзд очікують до 10 автобусів перед пунктами пропуску “Рава-Руська” та “Грушів”. Біля “Краківця” та “Шегинь” – по 11. У черзі на в’їзд в Україну — від 90 до 180 легковиків у ПП “Краківець”, “Шегині” та “Устилуг”.

Через збій у роботі системи “Шлях” у пунктах пропуску тимчасово не здійснювали оформлення водіїв вантажівок та автобусів, які їхали за кордон. Проблему вже вирішили працівники “Укртрансбезпеки”. Тепер усі бази даних працюють справно.

Пункти пропуску на західному кордоні працюють в штатному режимі. Щоб пришвидшити оформлення пасажирів та авто, прикордонники залучили додатковий персонал та облаштували нові робочі місця. Українців просять враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем у пунктах пропуску через відключення світла, плануючи подорожі.

Читайте також

На кордоні з Польщею службовий пес знайшов наркотики в пасажирки автобуса

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На українсько-польському кордоні утворилися черги в обох напрямках


Джерело: Суспільне мовлення України