Україна і світ

Республіканці готують план дій на перші 100 днів президентства Трампа – ЗМІ

Фото: Getty Images

На випадок перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США республіканці в обох палатах Конгресу починають готувати свій порядок денний на “перші 100 днів” його президентства.

Про це повідомляє американська політична газета The Hill посилаючись на власні джерела.

Республіканці готують план на “перші 100 днів” Трампа

Як повідомили джерела, лідери партії у Палаті представників та Сенаті формують план дій на перші “100 днів Трампа” для виконання його програми.

Як зазначається у матеріалі, нещодавно помічники лідера республіканців у Сенаті Мітча Макконела, лідера республіканців у Палаті представників Стіва Скаліза та спікера Майка Джонсона проводили зустріч з цього приводу.

Відомо, що Джонсон регулярно контактував з Трампом останніми місяцями, а Скаліз казав, що спілкувався з експрезидентом щодо його топпріоритетів на 2025 рік.

Головною ініціативою очікувано будуть поправки до бюджету, які б виконали його обіцянки щодо скорочення податків на трильйони доларів

Також республіканці хочуть схвалити великий проєкт щодо південного кордону, який би включав завершення Трампової “стіни”.

Вибори у США

Вибори президента у США відбудуться 5 листопада 2024 року. Це будуть 60-ті вибори президента Америки.

Головні кандидати на виборах віцепрезидентка США Камала Гарріс і 45-й президент Америки Дональд Трамп.

Через невдачу на дебатах і проблеми зі здоров’ям чинний президент США Джо Байден знявся з виборів і рекомендував Камалу Гарріс.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, за даними трейдерів, Дональд Трамп перемагає Камалу Гарріс з невеликим відривом.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 09:51:49