Україна і світ

Абсолютно наплювати: Том Йорк різко відповів на чутки про повернення Radiohead


Американський музикант Том Йорк відреагував на чутки про возз’єднання гурту Radiohead. Артист недвозначно заявив, що чутки так і залишаться порожніми словами.

Том Йорк про возз’єднання Radiohead

Не секрет, що Йорк був автором пісень і солістом Radiohead. У нещодавньому інтерв’ю він вирішив відповісти всім, хто хоче повернення гурту до творчості.

– Я не знаю про це і мені абсолютно наплювати. Нікому не в образу і спасибі за турботу. Але я думаю, що ми заслужили право робити те, що має для нас сенс, без необхідності пояснювати, – вважає Том.

Музикант додав, що вважає успіх Radiohead трампліном для кар’єри, і після перерви у 2018 році він не думає, що варто повертатися колективом у музику.

Відомо, що учасники Radiohead зараз продовжують працювати над музикою, але окремо. У травні 2024 року учасник гурту Джонні Грінвуд заявив, що їм потрібно зібратися і скласти подальший план.

Останній альбом Radiohead під назвою A Moon Shaped Pool був випущений у 2016 році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, деякі зірки навіть після слави не здатні розпоряджатися грошима правильно – наприклад, Джастін Бібер планує судитися зі своїми колишніми менеджерами через розтрату його грошей. Відомо, що партнери витратили цілий статок музиканта.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 08:36:31