Україна і світ

Презентація Tesla Robotaxi 10 жовтня: що покаже Ілон Маск


Компанія Tesla анонсувала загадкову презентацію 10 жовтня. Очікується, що на ній можуть представити роботаксі, про яке раніше говорив Ілон Маск.

Презентація Tesla 10 жовтня: що відомо

Про захід стало відомо завдяки запрошенням, які компанія Tesla розсилає пресі. Попередньо, нові розробки корпорації покажуть 10 жовтня в студії Warner Bros. в Лос-Анджелесі. Таке рішення не здивувало фанатів компанії, оскільки Маск дуже любить влаштовувати ціле шоу, показуючи свої досягнення в інженерії.

Очікується, що публіці покажуть роботаксі – автомобіль для перевезень людей без втручання водія. Автомобіль керуватиметься за допомогою автопілота, який багато хто вже бачив у доступних моделях авто Tesla.

Інсайдери заявляють, що публіці покажуть сам прототип авто – він має бути дводверним і розрахований максимум на двох пасажирів. До речі, в салоні не буде керма або педалей – вони не потрібні, якщо транспортом керуватиме автопілот, який даватиме команди приводу авто.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Спочатку проєкт Robotaxi Маск хотів презентувати 8 серпня, але презентацію довелося перенести на 10 жовтня. За словами мільярдера, довелося помітно попрацювати над дизайном авто. До речі, ідею безпілотного таксі мільярдер виношував з 2016 року, і тепер ми побачимо її реалізацію.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 09:59:11