Україна і світ

За годину до початку: Джастін Тімберлейк раптово скасував концерт


Американський співак Джастін Тімберлейк скасував свій концерт у Ньюарку у штаті Нью-Джерсі. Причиною стала травма, деталі якої не розголошуються.

Джастін Тімберлейк травмувався – що відомо

У своєму Instagram співак звернувся до шанувальників із вибаченням через скасування дійства, що мало відбутися ввечері 8 жовтня.

– Мені дуже шкода, що довелося перенести сьогоднішнє шоу. Через травму я не можу виступати. Я дуже розчарований тим, що не зможу побачити вас усіх, але працюю над тим, щоб якнайшвидше перенести виступ, – написав Тімберлейк.

Зараз він перебуває в турі на підтримку свого альбому Forget Tomorrow. Фанати з нетерпінням чекали його виступу на арені Prudential Center. Джастін Тімберлейк пообіцяв, що не залишить шанувальників без концерту.

– Я обіцяю все виправити та зробити шоу, яке ви всі заслужили, – додав він, супроводивши своє повідомлення емодзі розбитого серця.

Реакція мережі на скасування концерту

Шанувальники Тімберлейка підтримали його в соцмережах, бажаючи швидкого одужання. Проте частина аудиторії висловила невдоволення тим, що оголошення про скасування з’явилося всього за годину до початку шоу.

– Це жарт? За 30 хвилин до відкриття дверей? – прокоментував скасування один з користувачів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Це не єдина неприємність, що трапилася з Джастіном Тімберлейком останнім часом. Цього літа його арештували за пʼяне водіння.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 09:54:01