Україна і світ

Гороскоп на 9 жовтня: Овни мають більше спати, а Раки забути про образи


Гороскоп на 9 жовтня дарує сприятливий час для Близнят повернути борг, Терези фліртуватимуть на повну, а Риби мають пошукати білі речі в гардеробі.

Детальний гороскоп на 9 жовтня для всіх знаків зодіаку – читайте далі.

Гороскоп для Овна на сьогодні, 9 жовтня

Намагайтеся контролювати витрати й поговоріть з начальником – це змінить ставлення до вас. Не варто недооцінювати силу восьмигодинного сну. Якщо ви нехтували цим, неодмінно лягайте спати раніше.

В особистих справах Овнам слід памʼятати, що цукерково-букетним періодом стосунки не обмежуються. У них потрібно емоційно вкладатися й після його завершення. Середа – гарний час зустрітися з друзями.

Гороскоп для Тельця на сьогодні, 9 жовтня

Самотні Тельці відчують потяг до Стрільців. Тельці в стосунках дізнають про партнера щось таке, чого воліли б не знати.

Скасуйте всі плани на вечір і відпочиньте від усіх та усього. Також гороскоп для Тельців на сьогодні, 9 жовтня, радить пити більше води.

Гороскоп для Близнят на сьогодні, 9 жовтня

Видаліть колишнього чи колишню з френдів у соцмережах. Досить вже повертатися в минуле – що було, те загуло. Сьогодні у вас буде можливість віддати борг і поліпшити карму.

Памʼятайте, помста – це страва, яку подають холодною. Тому відставити імпульсивність, зʼїжте морозива чи охолодіться в душі. Це допоможе заспокоїтися.

Гороскоп для Рака на сьогодні, 9 жовтня

Це день для командних дій та ігор, планування та завершення угод. Звісно, якщо ви, Раки, вмієте дослухатися до критики та працювати з іншими. У вас повно ідей та планів, але давайте без зухвалості.

Ви надто сильно зациклюєтеся на старих образах, що заважає вам розвиватися. Гороскоп для Раків на сьогодні, 9 жовтня, радить пропрацювати всі блоки та зосередитися на своїй меті.

Гороскоп для Лева на сьогодні, 9 жовтня

На особистому у вас все просто супер! Числа, які принесуть багато удачі сьогодні – це 7, 27 і 87.

Середа – вдалий день для творчих Левів. У плані здоровʼя дослухайтеся до себе, те саме робіть і з емоціями.

Гороскоп для Діви на сьогодні, 9 жовтня

Удача на вашому боці, Діви. Ваші щасливі кольори сьогодні будуть золотий і зелений. Якщо ви збираєтеся на шопінг, купуйте те, що вам дійсно потрібно.

Для вашого організму було б добре, якби ви зменшили кількість молочних продуктів в раціоні. Гороскоп для Дів на сьогодні, 9 жовтня, нагадує, що життя може дивувати і не завжди приємно. Головне – не засмучуватися.

Гороскоп для Терезів на сьогодні, 9 жовтня

Під впливом Венери самотні Терези будуть невпинно фліртувати. Інвестуйте в нерухомість та вдягайтеся у темно-зелений і темно-синій.

Ви відчуваєте себе виснаженими, і ваша енергія на нулі. Потрібно трохи пригальмувати, Терези. Виділіть час для себе, бо ви надто зосереджені на роботі.

Гороскоп для Скорпіона на сьогодні, 9 жовтня

Якщо останнім часом у вас занадто багато роботи, спробуйте скласти графік і дотримуватися його. Суворий тайм-менеджмент сприятиме цьому.

Вам потрібно внести іскру у стосунки. Спробуйте змінити погляд на деякі речі, радить гороскоп для Скорпіонів на сьогодні, 9 жовтня.

Гороскоп для Стрільця на сьогодні, 9 жовтня

Стрільці, вас охопить романтичний настрій. Самотнім знакам сподобається флірт з Дівою. Будьте відкриті до нового досвіду і нових людей, і ви здивуєтеся, як вам сьогодні пощастить з грошима.

Ввечері влаштуйтеся зручніше, розслабтеся і почитайте хорошу книгу. Це піде вам на користь.

Гороскоп для Козорога на сьогодні, 9 жовтня

Числа 6 і 28 принесуть вам удачу. Можливо, ви все-таки захочете купити лотерейний квиток. Також ризикніть змінити щось у своїй карʼєрі, інакше про просування можна забути, попереджає гороскоп для Козорогів на сьогодні, 9 жовтня.

Коли готуєте їжу, використовуйте багато трав і спецій. У середу ви почуватиметеся більш врівноважено та спокійно, але це затишшя перед буревієм.

Гороскоп для Водолія на сьогодні, 9 жовтня

Не дозволяйте ревнощам і образам взяти над вами гору. Раптова плутанина зіпсує ваші плани на подорож. Не бійтеся домовлятися про кращу зарплатню для себе. Якщо ви працюєте як віл, це буде справедливо.

Водолії, не забувайте, що всім не вгодиш. Краще сконцентруйтеся на власному здоровʼї.

Гороскоп для Риб на сьогодні, 9 жовтня

Самотні знаки добре почуватимуться разом з яскравими та харизматичними Овнами. Постарайтеся одягнути щось біле. Це може принести вам додаткову фінансову удачу, віщує гороскоп для Риб на сьогодні, 9 жовтня.

На роботі вас охоплює страх – проаналізуйте цю емоцію. Не робіть нічого такого, що могло б нашкодити вашому здоровʼю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви в пошуках ідей на цей місяць, прогляньте гороскоп для всіх знаків зодіаку на жовтень 2024 від ясновидця Хаяла Алекперова. Так зможе запланувати для себе щось корисне.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 06:40:51