Україна і світ

У розкішному готелі на Сардинії: стали відомі подробиці весілля Ребел Вілсон


Австралійська акторка Ребел Вілсон та її дружина Рамона Агрума скріпили свій шлюб розкішною церемонією у готелі на Сардинії. Весілля пройшло на березі моря, на тлі середземноморських пейзажів, у місці, що нагадує старовинне італійське рибальське село.

Весільна церемонія Ребел Вілсон – подробиці

Пара обмінялася обітницями в присутності близьких та друзів, серед яких були також знаменитості. Для гостей були створені найкращі умови: приватний пляж, спа-салон, тенісні корти та басейн з морською водою.

Для церемонії спорудили альтанку, прикрашену білими трояндами та гортензіями.

Закохані вдягнули схожі довгі весільні сукні з відкритими плечима. Ребел вибрала лаконічний дизайн із поясом, а Рамона – сукню з намистинами та сітчастим вирізом.

Цікаво, що на весілля не запросили колишнього найкращого друга Ребел, австралійського актора Г’ю Шерідана, який саме познайомив пару у 2021 році. Актор повідомив, що більше не спілкується з Ребел та Рамоною.

Вілсон і Агрума заручилися в лютому 2023 року, після чого повідомили про свої плани на весілля, яке спочатку мало відбутися у 2025 році, але вирішили зіграти раніше. До слова, вони спочатку уклали шлюб, а вже потім влаштували свято.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Пара, яка зустрічається з 2021 року, також виховує доньку Ройс Ліліан, народжену за допомогою сурогатної матері у 2022 році.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-01 18:04:23