Суспільне мовлення

На Львівщині 18 березня попрощаються із трьома військовими

Сьогодні, 18 березня, на Львівщині відбудеться прощання із трьома захисниками України. Олександр Кожушко, Тарас Сорока “Птаха” та Володимир Муляр загинули у бою з військами РФ.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Олександр Кожушко — житель міста Рава-Руська. Військовий від початку повномасштабної війни став на захист України. Загинув 1 квітня 2022 року в районі Попасної Сєвєродонецького району Луганської області. Захиснику було 26 років.

Олександр Кожушко. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Тарас Сорока “Птаха” — львів’янин. Захисник виконував бойові завдання у зоні АТО у складі 7 прикордонного Карпатського загону. Із початком повномасштабного вторгнення боронив країну в лавах 125 окремої бригади тероборони. Спершу воював на Сумщині та Харківщині, а в 2023 році виконував бойові завдання у “гарячих точках” Луганщини та Донеччини, зокрема, у Бахмуті. Чоловік загинув 27 березня 2023 року. Йому було 48 років.

Тарас Сорока

Тарас Сорока. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Володимир Муляр — мешканець села Міженець Добромильської громади. Чоловік був бойовим медиком аеромобільного взводу військової частини А2120. Військовослужбовець загинув 13 березня 2024 року біля Білогорівки Луганської області.

Володимир Муляр

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Володимир Муляр. Фото: пресслужба Львівської ОВА


Джерело: Суспільне мовлення України