Суспільне мовлення

Сирський вручив захиснику з Луганська В’ячеславу Смірнову нагороду “Золотий Хрест”

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вручив військовому В’ячеславу Смірнову нагороду “Золотий Хрест”. Після переїзду з Луганська чоловік жив на Львівщині. Захисник брав участь у боях на Запорізькому, Мелітопольському напрямках та в інших “гарячих” точках.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Після переїзду з Луганська на Львівщину В’ячеслав Смірнов був операційним директором маркетингової компанії. У квітні 2023 року чоловік пішов добровольцем захищати Україну.

В’ячеслав Смірнов. Фото: пресслужба Львівської ОВА

“Він – один із тих, хто прийняв бій на Мелітопольському напрямку. Він добре знає, що таке poсійські міни, розтяжки, саморобні вибухові пристрої, бліндажі, вкриті бетонними плитами, підземні тунелі, протитанкові рови та зуби дракона, адже постійно долає їх разом з побратимами”, — каже очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Також захисник попри поранення внаслідок мінометного обстрілу встановив український прапор на школі в Роботиному, яке звільнили ЗСУ.

Нагороди, які Сирський вручав військовим

Нагороди, які Сирський вручав військовим. Фото: пресслужба Львівської ОВА

За мужність та успішне виконання завдань Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вручив В’ячеславу Смірнову нагороду “Золотий Хрест”. Зараз військовий запускає рекрутинговий центр у 47 окремій механізованій бригаді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Не існує невирішених задач. Моя мотивація – захистити наше населення від російських нелюдів. Ірпінь, Буча, зґвалтовані жінки, розстріляні діти – це основний рушій, чому я тут. А також – втрата мого рідного Луганська”, –  каже В’ячеслав Смірнов.


Джерело: Суспільне мовлення України