Суспільне мовлення

Мешканцям пошкоджених будинків у Львові виплатять компенсації

Сьогодні, 15 лютого, виконком Львівської міської ради ухвалив рішення щодо фінансової та соціальної підтримки мешканців будинків, які зазнали ушкоджень або руйнувань внаслідок ракетного удару.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Сьогодні, 15 лютого, з 14:00 мешканці будинків, які зазнали ушкоджень, можуть звернутися до виїзного ЦНАПу в бізнес-центрі на вулиці Науковій, 7а. Також документи щодо компенсації можна буде подавати й в інші ЦНАПи.

“Під час засідання виконкому затверджено порядок компенсації мешканцям, які живуть у будинках, де вибито вікна. З цієї хвилини можна вже починати збирати документи, щоб отримати компенсацію та відновити вікна”, — зазначив Андрій Москаленко.

Попередньо міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що мешканцям відшкодують 12 тисяч гривень за вибите вікно та 8 тисяч гривень за двері.

Що відомо про ракетну атаку по Львову 15 лютого

Вранці, 15 лютого, російська армія завдала ракетного удару по Львову. У місті зафіксували влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Також вибуховою хвилею пошкоджені житлові будинку, дві школи та садочок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Внаслідок удару троє людей травмовані. Двом травмованим — це чоловік та жінка, які живуть в будинках на Науковій, надали допомогу на місці. У них різані рани. Також госпіталізували чоловіка з гематомою надбрівної ділянки. Це також мешканець одного з будинків, які пошкоджені вибуховою хвилею.


Джерело: Суспільне мовлення України