Суспільне мовлення

У Львові представили нового виконувача обов’язків директора Палацу мистецтв

Сьогодні, 9 лютого, представили нового виконувача обов’язків директора Львівського палацу мистецтв. Ним став Левко Ванькович.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Попередній генеральний директор Юрій Візняк подав заяву на звільнення у зв’язку із завершенням контракту, повідомили на Facebook-сторінці Львівського палацу мистецтв 30 січня.

“Будь-які зміни, які відбуваються, є на краще. Маємо багато напрацювань, величезна робота була проведена за час існування Гуманітарного штабу, також мали велику кількість різноманітних зустрічей, поважних гостей, організованих мистецьких подій та виставок”, — каже Юрій Візняк.

Під час представлення Левко Ванькович сказав, що планує розпочати діяльність із розробки стратегії розвитку на кілька років. У Палаці проводитимуть більше мистецьких заходів, а також розроблять концепцію підтримки “ветеранського мистецтва”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Левко Ванькович закінчив “Львівську політехніку” за спеціальністю менеджера-економіста. Працював у Зимноводівській громаді, де налагоджував співпрацю з містами Німеччини й Польщі. З початку повномасштабного вторгнення був волонтером Гуманітарного штабу у Львівському палаці мистецтв.


Джерело: Суспільне мовлення України