Суспільне мовлення

На Західному обході Львова обмежать рух шляхопроводом через залізницю

Вночі 20 грудня перекриють проїзд транспорту шляхопроводом через залізницю між населеними пунктами Зимна Вода та Рудно. На автомобільній дорозі М-10 Львів – Краковець (Західний обхід міста Львова) будуть випробовувати на міцність міст.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

“Проводитимемо випробування на міцність збудованої споруди для подальшого введення її в експлуатацію. Через вкрай велику завантаженість транспортом на цьому автошляху ми прийняли рішення проводити випробування споруди уночі. Це дозволить мінімізувати незручності для користувачів дороги”, – йдеться у повідомленні.

Випробування триватимуть орієнтовно із 00:00 до 05:00 години 20 грудня.

Минулого тижня Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області випробовувала на міцність два мости на Львівщині. 12 грудня такі роботи проводили на Східному під’їзді до Львова у Малехові. А 15 грудня — на дорозі “Львів-Радехів-Луцьк” у Гайку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Вантажівки виїжджають на міст, щоб перевірити його на якість та надійність. Вантажні автівки зупиняються у контрольних точках для проведення замірів. Після чого, ті ж завантаженні машини розганяємо до певної швидкості і знову проводимо відповідні заміри. Прикріпленні до моста датчики фіксують, як міст реагує на статичне та динамічне навантаження”, — пояснював керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.


Джерело: Суспільне мовлення України