Суспільне мовлення

У Львові, на Сихові, облаштують нові пішохідні переходи: де саме

У Львові, в Сихівському районі, облаштують шість нових пішохідних переходів. Таке рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, переходи облаштують на вулиці Професора Буйка — біля будинку №27 і на перехресті з вулицею Панаса Мирного, на вулиці Ярославенка, 43 та на перехресті вулиць Зубрівська-Манастирського. Ще дві “зебри” нанесуть на проспекті Червоної Калини, 118.

“На вулиці Професора Буйка пішохідні переходи відсутні. На вулиці Ярославенка, 43 – аналогічна ситуація, до найближчого переходу досить далеко. Поблизу двох інших локацій розташовані навчальні заклади. І, щоб попередити водіїв про інтенсивний рух пішоходів, тут теж облаштують “зебри”, — повідомляють у Сихівській райадміністрації.

За даними міськради, всі переходи будуть інклюзивними. Крім розмітки та знаків, там буде пониження бордюрів та тактильна плитка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Облаштувати пішохідні переходи планують до кінця листопада. Перед цим погодити відповідні схеми організації дорожнього руху має поліція.


Джерело: Суспільне мовлення України