Суспільне мовлення

Через заміну аварійної колії трамваї №7 та №9 курсуватимуть 5 жовтня зі змінами

У четвер, 5 жовтня, з 21:00 трамваї №7 та №9 курсуватимуть зі змінами. На площі Данила Галицького, на повороті у напрямку площі Осмомисла, мінятимуть частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП “Львівелектротранс”, через ремонтні роботи, у четвер трамвай №7 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки “Погулянка” матиме о 20:47 год. Далі курсуватиме так: вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська – вул. Торф’яна та у зворотному напрямі.

Трамвай №9 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки “Залізничний вокзал” матиме о 20:37 год. Далі курсуватиме так: Залізничний вокзал – вул. Вітовського – вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

“Основні роботи проводитимуть у ніч з четверга на п’ятницю. А вже у п’ятницю (6 жовтня, — ред.) всі трамваї мають курсувати за звичними маршрутами. При цьому замощення міжколійного простору ще триватиме. Тому просимо власників приватних авто оминати площу Данила Галицького, обравши альтернативний шлях”, — повідомили у ЛКП “Львівелектротранс”.

Аби не ускладнювати рух автотранспорту у цій локації, водіїв приватних авто просять не паркуватися поруч з місцем проведення робіт. На місці чергуватимуть інспектори з паркування із залученням евакуатора.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За даними ЛКП “Львівелектротранс”, на пл. Данила Галицького замінять 30 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.


Джерело: Суспільне мовлення України