Суспільне мовлення

Захисник та батько трьох дітей: що відомо про загиблого внаслідок атаки шахедами на Львів

Вчора, 19 вересня, внаслідок влучання шахедів у промисловий склад загинув 32-річний Петро Бурбан. Після півтора року на війні захисник повернувся до дружини та трьох маленьких дітей та влаштувався на роботу в Львові.

Історією чоловіка поділився на Telegram-каналі мер Львова Андрій Садовий.

Петро Бурбан народився та виріс у Львові. Коли почалося повномасштабне вторгнення, чоловік добровольцем зголосився захищати Україну. Вдома на нього чекала дружина та троє маленьких дітей. Через півтора року служби військовий повернувся додому і почав шукати роботу.

“Два тижні він шукав роботу і вчора був його перший робочий день. Перший і останній. Ворожий шахед забрав життя у сина, чоловіка, батька. Це жахлива реальність. Щирі співчуття рідним! Світла Пам’ять”, — каже Андрій Садовий.

Про час та місце прощання із Петром Бурбаном наразі не повідомляють.

Що відомо про атаку безпілотниками 19 вересня

Вночі 19 вересня під час повітряної тривоги Львівщину атакували дронами-камікадзе типу “шахед”. Є три влучання у промислові склади у Львові.

Внаслідок атаки загинув 32-річний чоловік. Також двоє людей травмовані – це 26-річний чоловік та 68-річний чоловік.

За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них збили Сили ПВК “Захід”. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Максим Козицький додав, що цифри ще можуть трохи змінитися, а інформація уточнюється.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:39 і тривала вона до 06:00.


Джерело: Суспільне мовлення України