Україна і світ

7 українських зірок, які наважилися на камінгаут

Протягом останніх років все більше українських знаменитостей наважуються відкрито заявити про свою гомосексуальність.

І хоч у нашому суспільстві ще не всі толерантно ставляться до представників ЛГБТ-спільноти, камінгаути стають більш поширеним явищем.

Хто з українських зірок здійснив камінгаут

Все більше людей розуміють, що кожен заслуговує на кохання і потрібно з повагою ставитися до вибору інших. Факти ICTV вирішили згадати, хто з українських зірок наважився на камінгаут.

Зараз дивляться

Melovin

Один із найбільш резонансних камінгаутів здійснив співак Melovin (Костянтин Бочаров). Він заявив про свою бісексуальність просто на сцені музичного фестивалю Atlas Weekend 2021.

Під час виступу артист поцілував спочатку дівчину, а потім хлопця. Після цього Melovin підняв догори прапор ЛГБТ-спільноти.

Згодом співак зізнавався, що камінгаут позитивно вплинув на його психологічний стан, адже йому більше не потрібно було приховувати свої вподобання.

Володимир Завадюк

Минулого року про свою гомосексуальність відкрито заявив продюсер Володимир Завадюк. Він показав свого бойфренда та зізнався, що живе разом із ним.

За словами Завадюка, йому було нелегко зважитися на камінгаут, однак він знайшов сміливість показати публіці себе справжнього.

Олег Машуковський

Блогер Олег Машуковський зробив камінгаут у січні 2023 року. В інтерв’ю Раміні Есхакзай він зізнався, що мав стосунки як з дівчатами, так і з хлопцями.

Згодом Машуковський показав свого бойфренда Данила. У вересні 2023-го Олег зробив пропозицію коханому. Заручини пари відбулися під час походу на вершину Говерли у Карпатах.

Ваня Рассел

Про свої сексуальні вподобання публічно наважився розповісти й блогер Ваня Рассел. Минулого року він опублікував відео, присвячене темі ЛГБТ-спільноти. Наприкінці ролику Рассел зізнався, що теж має гомосексуальну орієнтацію.

Андрій Хветкевич

Влітку 2022 року камінгаут здійснив учасник романтичного реаліті Холостячка 2 Андрій Хветкевич. Тоді ж він і повідомив про заручини зі своїм обранцем, колумбійцем на ім’я Феліпе. Закохані зіграли весілля 5 травня 2023 року в Мексиці.

Костянтин Гнатенко

Ведучий і журналіст Костянтин Гнатенко став першим з українських знаменитостей, хто відкрито заявив, що є представником ЛГБТ-спільноти. Він офіційно здійснив камінгаут у 1997 році.

Анатолій Єрема

У 2006 році про свою орієнтацію публічно розповів продюсер Анатолій Єрема. До усвідомлення гомосексуальності він 12 років перебував у шлюбі з жінкою. Наразі Єрема живе разом зі своїм партнером Миколою Шестаковським.

Фото: Володимир Завадюк, Melovin, Андрій Хветкевич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 14:22:09