Суспільне мовлення

29 лютого на Львівщині поховають чотирьох військових

Сьогодні, 29 лютого, на Львівщині прощаються із Сергієм Пекличем, Ігорем Ожибком, Олександром Піциком й Андрієм Кісельовим. Бійці загинули на російсько-українській війні.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Сергій Пеклич мешкав у селі Мукані Радехівської громади.

Був стрільцем-санітаром. Проходив службу у військовій частині А1008. Сергій Пеклич загинув 26 лютого 2024 року в Харківській області.

Сергій Пеклич. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Ігор Ожибко народився у селі Лисиничі й жив у Львові.

Ігор Ожибко

Ігор Ожибко. Фото: пресслужба Львівської ОВА

З початком повномасштабного вторгнення Росії вступив до 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Ігор Ожибко був бойовим медиком і воював на південному та східному напрямках.

Олександр Піцик народився у місті Калуш Івано-Франківської області.

Олександр Піцик

Олександр Піцик. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Закінчив Національний університет “Львівська політехніка”. З перших місяців повномасштабного вторгнення воював на південному напрямку в складі 15 бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади.

Андрій Кісельов народився у місті Новий Розділ на Львівщині в родині військового медика. Понад 20 років працював у “Львівобленерго”.

Андрій Кісельов

Андрій Кісельов. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Був учасником АТО у 2015-2017 роках. З початком повномасштабного вторгнення РФ воював у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Андрій Кісельов був майором, командиром батальйону, нагороджений численними відзнаками. Воював на південному та східному напрямках.


Джерело: Суспільне мовлення України