Україна і світ

Суші-бургер смажений: простий рецепт покроково


Якщо ви любите суші та хочете спробувати щось нове, то суші-бургер смажений – це саме те, що потрібно!

Це цікавий рецепт, за яким легко і просто можна приготувати неймовірну смакоту в домашніх умовах. Смак вас точно приємно здивує!

Суші-бургер: рецепт

Якщо додати до панірувальних сухарів трохи кунжуту – закуска отримає приємний горіховий смак.

Інгредієнти:

  • норі – 3-5 шт.
  • варений рис – 1-2 склянки
  • огірок – 1-2 шт.
  • авокадо – 1 шт.
  • крем-сир – до смаку
  • слабосолоний лосось – до смаку
  • яйця – 1-2 шт.
  • борошно пшеничне чи кукурудзяне – 1 ст. л.
  • панірувальні сухарі – до смаку
  • олія – для смаження
  • соус (соєвий, теріякі або інший на ваш смак), імбир та васабі – для подачі)

Як приготувати суші-бургер у клярі:

  1. Наріжте слабосолоний лосось, очищений огірок та авокадо.
  2. Візьміть лист норі. Суші-бургер зручно формувати за допомогою кулінарного кільця, але ви також можете зробити просту форму з пластикової пляшки. На дно викладіть рис.
  3. Змастіть рис крем-сиром, а потім викладіть огірок, лосось, авокадо, ще раз крем-сир і знову рис. Утрамбуйте, щоб все добре трималося. Змастіть краї норі холодною водою та обережно загорніть їх до центру.
  4. Накрийте ще одним листом норі, переверніть, знову змастіть краї водою і загорніть вгору, формуючи бургер.
  5. У глибокій мисочці збийте яйця, додайте борошна та перемішайте.
  6. Обваляйте бургер у цій суміші, а потім у панірувальних сухарях.
  7. Обсмажте суші-бургер на попередньо розігрітій олії з обох боків до приємного золотавого кольору.

Розріжте бургер навпіл і подайте з улюбленим соусом, імбиром і васабі. Смачного!

Експериментуйте з начинками! Не бійтеся додавати нові інгредієнти – наприклад, дайкон, спаржу чи й навіть смажене яйце.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 13:01:45