Україна і світ

Знайшли заміну Беннінгтону: Linkin Park повертаються на сцену у новому складі


Американський рок-гурт Linkin Park повернувся на сцену у новому складі. Музиканти знайшли заміну солісту Честеру Беннінгтону, який наклав на себе руки у 2017 році.

Linkin Park зібралися у новому складі – що відомо

Новою солісткою Linkin Park стала 38-річна Емілі Армстронг, одна із засновниць рок-гурту Dead Sara. Її представили під час виступу колективу в Лос-Анджелесі, що відбувся у четвер, 5 вересня.

Також до Linkin Park приєднався барабанщик Колін Бріттейн – він замінив Роба Бурдона, який залишив гурт. Окрім Армстронг і Бріттейна, до складу колективу входять Майк Шинода, Бред Делсон, Дейв Фаррелл і Джо Хан.

Зараз дивляться

Учасники Linkin Park представили пісню The Emptiness Machine, записану в новому складі. Трек увійде до альбому From Zero, реліз якого заплановано на 15 листопада. Загалом у новому альбомі буде 11 пісень.

На підтримку альбому восени 2024 року гурт вирушить у концертний тур, який охопить Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Гамбург, Лондон, Сеул і Боготу. У 2025-му музиканти продовжать гастролі.

Нагадаємо, що гурт Linkin Park призупинив концертну діяльність після того, як соліст Честер Беннінгтон наклав на себе руки 20 липня 2017 року. Йому був 41 рік.

У жовтні 2017 року колектив зіграв триб’ют-концерт за участю десятків спеціально запрошених вокалістів. Після цього музиканти перестали виступати разом. У 2018 році Майк Шинода випустив сольний альбом Post Traumatic і вирушив у світове турне.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У 2023 році Linkin Park випустив пісню Lost із голосом покійного Честера Беннінгтона. Роботу вони присвятили 20-річчю альбому Meteora.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 14:18:33