Україна і світ

Пішла епоха: Apple відмовилася від наліпок із виходом iPhone 16


Компанія Apple відмовилася від своєї традиції, яку підтримувала не один рік – у коробках з новими iPhone 16 не буде наліпок. Тепер фірмове зображення надкушеного яблука додаватимуть тільки за запитом.

Apple відмовилася від наклейок у коробках iPhone

Про це заявив представник компанії в повідомленнях команді Apple Store. Разом із виходом iPhone 16 у вересні, у коробках не буде наліпок. Однак їх можна попросити індивідуально під час купівлі – приміром, на касі. Якщо ви замовите смартфон із доставленням додому – фірмових стикерів не буде. Роздрібні продавці також не зможуть їх додати в комплект.

Така ініціатива спрямована на збільшення екологічності – до 2030 року Apple планує повністю виключити викидання вуглецю компанією. До того ж, коробки iPhone 16 і iPhone 16 Pro виготовлені з волокнистих матеріалів.

До речі, без наліпок також залишилися і власники Apple Vision Pro, нових iPad Pro і iPad Air.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Apple представила iPhone 16 – смартфони отримали кнопку Action для зручнішої зйомки, а також новий процесор Apple A18, який зробив флагмани на 30% швидшими за попередників. До речі, ціни залишилися досить доступними – від $800 за базову модель, і від $1200 за iPhone 16 Pro Max.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-16 10:07:31