Суспільне мовлення

Загибель курсанта Львівського університету внутрішніх справ розслідує ДБР: що відомо

Кримінальне провадження щодо загибелі курсанта Львівського державного університету внутрішніх справ розслідує ДБР. Про це повідомили на сайті Державного бюро розслідувань.

19 березня тіло курсанта виявили на території навчального закладу із вогнепальним пораненням в голову. На місці події працювали правоохоронці. Вони порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (убивство (самогубство).

Як повідомили у ДБР, справу передали у бюро, оскільки з’ясували, що “що до самогубства курсанта можуть бути причетні сторонні особи”. Кримінальне провадження буде також розслідуватись за ч. 1 ст. 120 КК України — доведення до самогубства.

Декана факультету № 3 “Превентивна діяльність” Львівського державного університету внутрішніх справ Степана Гнатюка відсторонили від виконання службових обов’язків на час слідства. Про це Суспільному повідомила прессекретарка навчального закладу Галина Лемішко.

Степан Гнатюк працює в університеті із липня 1997 року. Має звання полковника поліції та є кандидатом юридичних наук, доцент. Також на час розслідування відсторонили курсантів-командирів.

Наразі тривають слідчі дії та призначено низку експертиз.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Що відомо

  • 19 березня тіло курсанта виявили в університеті з вогнепальним пораненням в голову
  • 20 березня, на сайті Львівського державного університету внутрішніх справ опублікували допис із співчуттями щодо загибелі одного із курсантів


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин