Суспільне мовлення

Юрія Шухевича поховають на Личаківському кладовищі у Львові

У п’ятницю, 9 грудня, у Львові відбудеться прощання із Героєм України та колишнім політв’язнем Юрієм Шухевичем. Поховають сина головнокомандувача Української повстанської армії 10 грудня на Личаківському кладовищі. Таке повідомлення опублікували на Facebook-сторінці Юрія Шухевича.

“Громадо, Друзі, Родино. Хочемо повідомити вам, що пан Юрко вже у рідному Львові. Запрошуємо спільно провести в останню путь Українця з великої букви, який Україну любив понад усе. Все своє життя він присвятив Україні і Богові, що йому давало силу винести той важкий хрест, який йому був суджений, гідно і мужньо. Тепер наш обов’язок гідно віддати шану герою”, — йдеться у повідомленні.

Прощання з Юрієм Шухевичем відбудеться 9 грудня о 15:00 в Соборі Святого Юра. Того ж дня, о 18:00, буде Парастас у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Чин похорону розпочнеться в суботу, 10 грудня, об 11:00 у Гарнізонному храмі та завершиться на Личаківському кладовищі.

Родина Юрія Шухевича закликає львів’ян не витрачати гроші на квіти та вінки. Натомість — ці гроші пожертвувати на підтримку Збройних Сил України.

Читайте також

“Був бойовий і говорив відкрито”. Спогади про Юрія Шухевича

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Помер колишній політв’язень Юрій Шухевич


Джерело: Суспільне мовлення України