Україна і світ

Ярмак отримав бойову нагороду від головнокомандувача ЗСУ

Український реп-виконавець і військовослужбовець ЗСУ Ярмак отримав важливу бойову нагороду та розсекретив своє військове звання.

Яку нагороду вручили Ярмаку

У сториз на особистій сторінці в Instagram захисник повідомив, що отримав нагрудний знак Золотий хрест. Цю відзнаку вручають рядовим та сержантам ЗСУ за проявлену мужність та успішне виконання завдань під час бою.

Ярмак, який став на захист України з початку повномасштабної війни, служить на фронті молодшим сержантом. Він зазначив, що для нього отримання бойової нагороди важливіше, аніж державної.

Зараз дивляться

– Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я від першого дня не будував собі кар’єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки хе**чив разом з усіма і від солдата дослужився за два з половиною роки аж до сержанта. І тому мені бойова нагорода цінніша, ніж будь-яка державна, – написав Ярмак.

Фото: Ярмак/Instagram

Однак Ярмак додав, що найголовніша нагорода, яку він отримав під час служби в ЗСУ, це його побратими.

– Але головна нагорода – це мої побратими, з якими нас звела доля! І вони заслуговують всіх найвищих нагород, що існують, – наголосив репер.

Нещодавно лідер гурту ТіК Віктор Бронюк зізнався, що звільнився з лав ЗСУ. За словами артиста, для нього це рішення було непростим, але так склалася ситуація в родині. Батько Бронюка є інвалідом першої групи та потребує постійного догляду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 16:00:08