Україна і світ

Хотіла простежити родовід: тест ДНК ледь не коштував американці шлюбу


Щасливі у шлюбі Селіна та Джозеф Кінонес зі штату Колорадо в США вирішили скористатися ДНК-тестом 23andMe, щоб простежити свій родовід. Побачивши результати, жінка була приголомшена.

Виявилися кровними родичами

Селіна і Джозеф одружилися лише через чотири місяці після знайомства. Після народження дітей Селіна вирішила почати досліджувати свою сімейну історію.

Вона та її чоловік відправили зразки ДНК. Але коли отримали результати, виявилося, що вони є двоюрідними братом і сестрою.

– Коли я зрозуміла, що ми двоюрідні брат і сестра, мене трохи нудило. Я подумала, може, нам розлучитися? Чи повинні ми взагалі бути разом? – зізналася Селіна.

Допомогти іншим не помилитися

Ніхто з родичів пари не впізнав один одного на весіллі. Пізніше Селіна і Джозеф дізналися, що бабуся Джо з боку батька усиновила його, а погане ведення записів означало, що їхній родинний зв’язок було втрачено.

– Колорадо виявився насправді не таким уже й великим. Усі знають одне одного і, найімовірніше, всі родичі, – каже Селіна.

Пара навіть створила власну платформу для знайомств, яка покликана допомогти запобігти вступу в стосунки з кимось, з ким вони пов’язані родинними зв’язками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 15:22:17