Україна і світ

Холостяк 13 Олександр Терен розповів, яка дівчина йому може сподобатися

Головний герой романтичного проєкту Холостяк 13 і ветеран війни Олександр Терен розповів про типаж дівчат, яких чекає на шоу. Насамперед чоловік дивиться не на зовнішність.

Олександр Терен сказав, яких дівчат чекає на Холостяку 13

За словами Олександра, для нього не існує будь-яких стандартів краси. Він не будує для себе ідеалів чи авторитетів, а тому його обраницею може стати будь-яка дівчина. Головне – внутрішній світ. Про це Терен розповів в інтерв’ю Еммі Антонюк.

– Це може бути дівчина, яка не потрапляє під якісь ідеали краси, але в ній може бути щось таке внутрішнє. Якась енергія, риса обличчя, поведінка, те, що буде до себе притягувати. Мені не буде важливо хто вона і що, – зазначив Терен.

Додає, для нього найбільш важливим є інтелект і життєва позиція. Зовнішність – як приємний бонус.

Зараз дивляться

Також він сказав, який світогляд дівчини не розділить. Найважливішим пунктом є – українська мова.

– Усі ветерани – ПТСР-щики. Яка різниця, якою мовою розмовляти… Принципово, але якщо ти будеш розмовляти англійською, I can speak English too (Я теж можу говорити англійською, – Ред.), – поділився Олександр.

Також дівчині потрібно переглянути всі випуски Відвалу ніг – це власний YouTube-проєкт майбутнього Холостяка. Зробити потенційній обраниці це потрібно для того, щоб бути в контексті проблем людей з інвалідністю в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-28 12:07:15