Львівський портал

Мешканці Шептицького влаштували погоню зі стріляниною за машиною, яку «вкрав» п’яний родич

За 66-річним мешканцем Шептицького, який їхав п’яним на своєму авто, родичі влаштували цілу погоню зі стріляниною, бо думали, що насправді машину вкрали злодії. Про це Львівському порталу повідомили у Поліції Львівщини.

Випадок стався у середу, 2 жовтня. Близько 14:00 правоохоронцям зателефонував мешканець Шептицького і заявив про викрадення автомобіля Dacia Logan, який належить його родичу. Також чоловік повідомив, що машина рухається на виїзд із міста, тож він зі своїм знайомим переслідують його.

До розшуку та затримання Dacia були задіяні екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб. Невдовзі правоохоронці виявили машину та зупинили її на вулиці Степана Бандери в Шептицькому.

За кермом перебував власник авто – 66-річний дід чоловіка, який заявив про крадіжку. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили характерні пошкодження, схожі на сліди влучання куль. Встановлено, що знайомий заявника, 30-річний житель Шептицького, який разом з ним переслідував нібито викрадену Dacia Logan, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї. Обійшлося без постраждалих.

Правоохоронці вилучили зброю, з якої були здійснені постріли, та скерували її на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 ККУ(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років тюрми.

Крім того, на 66-річного водія Dicia Logan склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-02 20:41:29