Суспільне мовлення

Вилучили майже 200 згортків: на Львівщині поліцейські затримали чоловіків, які робили “закладки”

У Стрию, що на Львівщині, поліцейські затримали двох чоловіків, які робили “закладки” із наркотиками. Правоохоронці вилучили у них 194 згортки.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, наркозбувачів затримали неподалік центрального пляжу Стрия 15 вересня.

“Правоохоронці виявили та вилучили 194 “закладки” з різними наркотичними засобами та психотропними речовинами, зокрема 107 закладок психотропної речовини “PVP”, 60 — “Амфетаміну”, 12 — “Екстазі”, 4 — “Мефедрону” та 11 закладок наркотичного засобу “Канабіс”. Усі — готові до розповсюдження”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, поліцейські встановили місця ще близько 20 “закладок”, які чоловіки вже встигли зробити раніше, та вилучили їх. Усе вилучене скерували на експертизу.

Поліцейські разом із одним із затриманих. Фото: ГУ НП у Львівській області

Слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Невдовзі суд обере затриманим запобіжний захід. Досудове розслідування триває.


Джерело: Суспільне мовлення України