Україна і світ

Вікторія Маремуха розповіла, як бореться зі стресом

Українська блогерка та акторка Вікторія Маремуха розповіла, що їй допомагає долати стрес та який контент дивиться у вільний час.

Як Вікторія Маремуха бореться зі стресом

За словами блогерки, відволікатися від тривожних думок та зганяти злість їй допомагає спорт. Маремуха тренується тричі на тиждень. Також Вікторії допомають сеанси з психологом та прогулянки з сином Лукою.

– Коли, наприклад, роблю жим ногами, уявляю, що це хтось з орків, і я їх б’ю. А інколи хочеться взагалі іншого – танців. Вони теж допомагають. Друге – це психотерапія. Обов’язково! Я без неї не вигребла б. Тому регулярно, раз на тиждень, займаюсь онлайн із психологом. Третій антистрес-лайфхак – це прогулянки з дитиною, – поділилася Маремуха за лаштунками шоу єПитання.

Крім цього, блогерка радить всім знайти улюблену справу, для неї – це акторство.

Зараз дивляться

– І завершальна порада для дівчат – шопінг. Навіть якщо купуєте щось невеличке, це все одно піднімає настрій. І, звісно, не забувайте про побачення з чоловіком (усміхається), – додала Вікторія.

Що дивиться Вікторія Маремуха

У вільний від роботи час Маремуха любить дивитися YouTube-проєкти про історію, та антикорупційні розслідування. Також блогерка цікавиться контентом про моду.

– Є дуже класний YouTube-канал Хащі. Вони подорожують Україною і показують нашу країну “без косметики”. Також люблю дивитися контент про моду. Є дуже багато наших крутих стилістів, які показують, що зараз у трендах, як сформувати лук, радять, які українські бренди обрати. А ще люблю дивитися розслідування Bihus.Info. Дуже приємно знати, що в нас є борці з корупцією. І вони знімають справді крутий якісний контент, – розповіла Маремуха.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-21 16:40:15