Суспільне мовлення

“Весь світ у боргу перед вами”: Борис Джонсон залишив запис у Книзі почесних гостей Львова

У Львові перебуває експрем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Політик залишив запис у Книзі почесних гостей Львова.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

“Надзвичайно бачити жертовність людей цього прекрасного міста Львова та хоробрість і витривалість усієї України. Весь світ у боргу перед вами — і ви переможете! Слава Україні!”, — написав у Книзі почесних гостей Львова Борис Джонсон.

Борис Джонсон розповів, що в Україні був багато разів. Однак переважно це був Київ та Київська область. До Львова він завітав вперше і місто йому сподобалось. Також він висловив співчуття, що українці мусять платити таку високу ціну за незалежність.

“Ми маємо давати більше зброї, більше підтримки. Світ має активніше допомагати вам. Адже тут все очевидно, кому варто допомагати. Від нашої допомоги залежить, скільки українців загине через цю війну. Вам треба більше, і треба сьогодні, не завтра. Знаю, що ви переможете”, — сказав Борис Джонсон.

Що відомо про візит Бориса Джонсона до Львова

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії приїхав до Львова 9 вересня 2023 року. Політик поклав квіти до могил українських захисників на Личаківському кладовищі та вшанував загиблих Героїв Небесної сотні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Борис Джонсон відвідав Львівський Національний університет імені Івана Франка, де особисто прийняв надане йому звання Почесного Доктора ВНЗ.


Джерело: Суспільне мовлення України