Суспільне мовлення

Вчинив ДТП: у Львові патрульні затримали нетверезого водія інкасаторського авто

У Львові патрульні поліцейські затримали водія інкасаторського авто, який у нетверезому стані вчинив ДТП. Рівень алкоголю в крові водія перевищував норму у понад 11 разів.

Про це повідомили у Telegram-каналі Патрульної поліції Львівщини.

Вчора увечері (2 жовтня, — ред.) на вулиці Городоцькій водій інкасаторського авто вчинив ДТП, в’їхавши в острівок безпеки, та поїхав.

“Патрульні 4-го батальйону знайшли втікача. У 50-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат 2,27 проміле”, — повідомили у Патрульній поліції.

На водія склали протоколи за нетверезу їзду, вчинену ДТП та за залишення місця ДТП. Також винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Також патрульні склали протокол на напарника водія інкасаторського авто.

“Під час оформлення матеріалів, напарник водія сів за кермо і заднім ходом намагався від’їхали від місця зупинки. Екіпаж зупинив чоловіка, він сказав, що мусить відвезти гроші. Однак, цього він теж не зміг зробити, адже теж мав ознаки сп’яніння. Від перевірки він відмовився”, — розповіли у Патрульній поліції Львівської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На чоловіка склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.


Джерело: Суспільне мовлення України