Львівський портал

У Запоріжжі правоохоронець вимагав від військового 100 тис. грн хабаря

У Запоріжжі поліцейський вимагав 100 тисяч гривень у військовослужбовця за не притягнення до відповідальності за начебто влаштовану аварію. Про це Львівському порталу повідомили в Державному бюро розслідувань.

За даними відомства, співробітник поліції розслідував обставини ДТП, що сталася у квітні 2024 року у Дніпровському районі. Одним із учасників аварії був військовослужбовець, що повернувся з фронту після поранення.

Попри те, що за попередніми даними, військовослужбовець не був винуватцем аварії, фігурант почав вимагати у нього гроші за не притягнення до відповідальності.

Правоохоронець отримав 60 тисяч гривень, але згодом почав вимагати ще 40 тисяч гривень, за які запропонував ще й повернути вилучене авто.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Йому загрожує до 10 років тюрми.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного та відсторонення його від виконання службових обов’язків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-30 17:12:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин