Україна і світ

У Швейцарії судять найбагатшу сім’ю Великої Британії Хіндуджа

У Швейцарії судять найбагатшу сім’ю Великої Британії – вони витрачали на догляд за собаками більше, ніж на утримання прислуги. Відомо, що в підлеглих навіть забрали документи й обмежили в пересуванні.

У Швейцарії судять найбагатшу сім’ю Великої Британії

Йдеться про сім’ю Хіндуджа, і чотири члени сім’ї відповідатимуть перед судом. Відомо, що їхні статки оцінюють у $47 млрд. Їх звинувачують в експлуатації та торгівлі людьми.

Під справу потрапляє їхній особняк у Женеві, заради якого обвинувачені імпортували слуг з Індії для догляду за будинком і дітьми.

Зараз дивляться

Повідомляється, що сім’я Хіндуджа конфіскували у слуг паспорта і не дозволяли їм виходити за територію особняка. Що стосується оплати, то підлеглим за 18 годин видавали всього $8.

До речі, у суді прокурор зазначив, що багата сім’я витрачала близько $10 тис. на рік на собаку, але слугам платили набагато менше. На це Хіндуджа зазначили, що низьку зарплату потрібно також розглядати в контексті надання житла та їжі працівникам.

І якщо щодо звинувачень в експлуатації сторони зуміли домовитися, мільярдерів усе ще звинувачують у торгівлі людьми – за законами Швейцарії це серйозне порушення.

Це далеко не перші проблеми із законом відомих людей останнім часом – у середині червня поліція затримала Джастіна Тімберлейка. Співака підозрюють у водінні авто в нетверезому стані.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 09:08:50