Суспільне мовлення

У Львові вже подали тепло до 70% житлових будинків – міськрада

Станом на 16:00, 14 листопада, до 70% житлових будинків у Львові вже подали тепло. Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. До кінця дня орієнтовно 85% будинків у місті будуть із теплом.

“Відсьогодні розпочали подачу опалення для населення. Запущені в роботу найбільші об’єкти теплопостачання – ТЕЦ-1 і ТЦ “Північна” (ТЕЦ-2), котельні та ЦТП. Відновлюємо подачу опалення поетапно, поривів на мережах немає”, – каже Ірина Маруняк.

За словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства, тепло подали до будинків, а далі потрібно, щоб голови ОСББ, ЖБК, управляючих компаній “взяли тепло, тобто відкрили засувку і тепло зайшло в будинок”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також проблемою у відновленні подачі тепла до будинків є повільне розпломбування лічильників на котельнях. Станом на зараз ще 89 лічильників треба розпломбувати. За словами начальника Львівського відділення АТ “Львівгаз” Павла Сербана, усі лічильники мають розпломбувати до кінця тижня. Першочергово роботи проводять у котельнях закладів освіти.

Що відомо

  • 14 листопада у Львові розпочався опалювальний сезон для мешканців. У місті поступово відновлюють подачу опалення до будинків.
  • 7 листопада у Львові розпочали опалювальний сезон для бюджетних установ. Тепло отримали заклади освіти, медицини та культури.


Джерело: Суспільне мовлення України