Львівський портал

У Львові вантажівка знесла паркан і електроопору

У Львові на вулиці Старознесенській вантажівка злетіла із дороги і знесла паркан та електроопору. Постраждалого водія довелося витягати із кабіни рятувальникам. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

За даними відомства, 22 червня о 18:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Старознесенській у місті Львові водій вантажного автомобіля DAF, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з парканом та електроопорою.

Як з’ясувалось на місці події внаслідок зіткнення деформованими конструкціями автомобіля «DAF» було затиснуто водія. Потерпілого чоловіка, 1970 року народження, довелося втягати через вітрове скло після чого рятувальники передали потерпілого  медикам.

Також була загроза загорання розлитих паливо-мастильних матеріалів тож рятувальники аби запобігти виникненню пожежі створили піну подушку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-23 14:17:04

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин