Суспільне мовлення

У Львові псевдополіцейський викрав скриньку з пожертвами на лікування військових

У Львові затримали 28-річного мешканця Луганщини, який, одягнувши поліцейську куртку, викрав скриньку з пожертвами. Ці гроші збирали на лікування військових Збройних Сил України. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Випадок трапився сьогодні, 23 березня, близько 8:30, у Львові. Тоді у ТРЦ на вулиці Кульпарківській зайшов чоловік у форменій поліцейській куртці. Охоронцям він представився співробітником поліції. Невдовзі псевдополіцейський викрав скриньку для пожертв на лікування українських захисників та втік.

“Втікача переслідували працівники охорони торгівельно-розважального центру, окрім того орієнтування на нього отримали співробітники усіх підрозділів поліції. Невдовзі патрульні поліцейські помітили на вулиці Науковій чоловіка, схожого за описом на грабіжника та затримали його. Скринька з коштами, якою заволодів зловмисник, залишилась неушкодженою”, — йдеться у повідомленні.

Чоловік не встиг викрасти гроші зі скриньки. Поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, скриньку з пожертвами викрав 28-річний мешканець Луганщини, який переїхав до Львова. Чоловікові повідомили про підозру за фактом грабежу. Йому загрожує ув’язнення на строк до десяти років. Також наразі вирішують питання щодо відкриття кримінальної справи через присвоєння владних повноважень.

Триває досудове розслідування. Невдовзі суд обере чоловікові запобіжний захід — арешт.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині ув’язнені та медсестра організували продаж наркотиків у виправній колонії


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин