Україна і світ
Пшенична каша в мультиварці: як приготувати смачно і корисно
Пшенична каша в мультиварці – одна з корисних страв, яка підходить як для сніданку, так і для гарніру до основних страв.
Завдяки мультиварці, приготування цієї каші стає ще простішим і зручнішим, адже не потрібно постійно слідкувати за процесом на плиті! Каша виходить м’якою і смачною, і, що важливо, не пригорає.
Як приготувати пшеничну кашу в мультиварці без зайвих клопотів – читайте в матеріалі.
Пшенична каша в мультиварці: рецепт
Якщо ви готуєте пшеничну кашу як десерт, овочеву приправу, звісно, додавати не треба. А солі можна додати дрібку чи не використовувати зовсім.
Інгредієнти:
- 2 склянки пшеничної крупи
- 5 склянок води
- 50 г вершкового масла
- овочева приправа з сіллю чи просто сіль – до смаку
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Приготування:
- Промийте пшеничну крупу холодною водою. Це важливо для досягнення ідеальної консистенції каші.
- Залийте крупу холодною водою, додайте овочеву приправу чи сіль.
- Встановіть режим Каша на дісплеї мультиварки та готуйте кашу протягом 50 хвилин.
- По завершенню програми додайте вершкове масло і перемішайте. Залиште приготовлену в мультиварці кашу ще на 15 хвилин у режимі підігріву для кращого смаку та аромату.
Така каша може бути чудовим гарніром до м’яса або овочів, а також відмінним десертом, якщо додати трохи меду або фруктів. Смачного!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-01-10 14:54:00