Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисником України Ростиславом Руденком

Сьогодні, 9 серпня, у Львові попрощаються із військовим 33 окремої механізованої бригади Ростиславом Руденком. Чоловік загинув у бою. Йому було 47 років.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Ростислав Руденко родом з села Солонка Львівської області. Чоловік здобув вищу освіту в Львівській політехніці за спеціальністю “Інформатика”. Після завершення навчання проходив військову службу у селі Перевальне в Криму. У 2003 році одружився та переїхав до Львова. Протягом усього життя захоплювався автомобілями і присвятив своє життя роботі у цій сфері. У вільний час активно подорожував, любив рибалити та веломандрівки.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ Ростислав Руденко став на захист України. Захисник виконував бойові завдання у лавах 33 окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Чоловік загинув 29 липня. У нього залишилися дружина, донька, батьки та сестра.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Чин похорону військового розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають чоловіка на Личаківському кладовищі.


Джерело: Суспільне мовлення України