Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із військовим Тарасом Скальським: що відомо про захисника

У Львові сьогодні, 20 жовтня, попрощаються із військовослужбовцем Тарасом Скальським. Чоловік загинув на війні з Росією.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ради.

Чин похорону розпочнеться сьогодні, 20 жовтня, у Гарнізонному храмі. Об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військового на Личаківському кладовищі.

Тарас Скальський народився у Львові. Здобув освіту у “Львівському вищому професійному училищі побутового обслуговування”.

Після завершення навчання працював консультантом у Товаристві з обмеженою відповідальністю, згодом обіймав посаду комірника.

“У вільний час захоплювався футболом, був відданим фанатом футбольного клубу “Карпати”. Тарас Скальський був винятково доброю і спокійною людиною, завжди готовою усім допомагати”, — розповіли у пресслужбі Львівської міськради.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ пішов захищати Україну у складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ОК “Захід” Сухопутних військ ЗСУ. Після проходження навчань у Естонії, служив на Харківщині.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тарас Скальський загинув 13 жовтня 2023 року. Йому було 39 років. У чоловіка залишились батьки, сестра та племінники.


Джерело: Суспільне мовлення України