Суспільне мовлення

У Львові опалення подають до 98% будинків

Станом на ранок вівторка, 17 жовтня, у Львові центральне опалення подають до 98% житлових будинків. Також майже 100% медичних установ та 96% закладів освіти отримують опалення.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

“Процес подачі опалення до наших споживачів ще триває. Є будинки, які поки не беруть тепло, є кілька котелень, які за вчорашній день газовики не встигли розпломбувати, є кілька будинків, де виникли пориви на трубопроводах внутрішньобудинкової системи, і балансоутримувачі зараз їх ліквідовують”, — розповіли тепловики.

Місто подає тепло, а чи брати його, вирішують мешканці та балансоутримувачі — ОСББ, ЖБК, управляючі компанії, кажуть у ЛМР.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні — теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі опалення. Швидше за все, що батареї можуть бути заповітрені і їх потрібно розповітрити”, — пояснюють тепловики.


Джерело: Суспільне мовлення України