Суспільне мовлення

У Львові другий день поспіль невідомі повідомляють про замінування шкіл

Вранці, 9 листопада, до правоохоронців вже вдруге за тиждень надійшло повідомлення про замінування шкіл у Львові. На місцях працюють правоохоронці. Про це Суспільному повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Відповідне повідомлення надійшло до поліції. Невідомий надіслав на пошту електронний лист, у якому йшлося, що школи у Львові — заміновані.

На місце події виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники поліції Львівщини та патрульні поліцейські. Вони обстежують приміщення шкіл та прилеглі території.

Слідчі встановлюють особу, яка повідомила про замінування.

Аналогічний випадок трапився вчора, 8 листопада. Тоді невідомий надіслав лист російською мовою про замінування шкіл та дитсадків. За результатами перевірки вибухівки не знайшли.

Також, за даними Львівської ОВА, 7 листопада невідомі повідомили про замінування судів по всій країні, в тому числі на Львівщині. Вибухотехніки обстежили Франківський, Сколівський, Золочівський, Жовківський районні суди та Стрийський міськрайонний суд та прилеглі території. Вибухових пристроїв не виявили.

Читайте також

У Львові повідомили про замінування шкіл

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові перевірили повідомлення про замінування супермаркетів та ТРЦ: вибухівки не знайшли


Джерело: Суспільне мовлення України