Україна і світ

Tayanna і Марія Колесник – Дорослі малі: прем’єру пісні та кліпу слухати онлайн

Співачка Tayanna в дуеті з Марією Колесник презентувала нову пісню Дорослі малі та кліп до неї. У сюжеті відео реальна історія з дитинства артистки.

Tayanna і Марія Колесник – Дорослі малі

Пісня Дорослі малі про швидкоплинний час. У ній розповідається історія, як діти прагнуть стати дорослими, а подорослішавши – поринають у спогади про дитинство. У кожному з нас живе внутрішня дитина зі своїми мріями, думками, почуттями. Композиція вчить цінувати кожен момент.

Зараз дивляться

В основі кліпу історія з життя Tayanna, яка зростала поруч із матір’ю, що працювала швачкою-мотористкою на фабриці. Її дитинство минуло серед швейних машин, пресів і верстатів. Крізь образи можна побачити, як співачка допомагала своїй мамі. Також у відео вона сама крізь час стала мамою дівчинки.

– Для нас, як для доволі незвичного дуету виконавиць, що мають значну різницю у віці, ця пісня є особливою. Адже одна з нас часто мріє про те, як стане дорослою, а інша нерідко подумки повертається в дитячі роки. Ці емоції, безумовно, прекрасні, утім, кращого дня, ніж сьогодні, точно не буде. Ми постійно вчимося радіти і цінувати життя в моменті, яким би він не був, – сказала Tayanna.

До слова, співачка зростала в багатодітній родині. Нещодавно Tayanna розповіла, як ледь не потрапила до в’язниці за контрабанду в 15 років. Тоді вона разом із мамою поїхала до Польщі, але їх просто з поїзда забрала поліція.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-29 12:36:20