Україна і світ

Артем Пивоваров відповів хейтерам, що критикують його концерти та поведінку – ВІДЕО

Співак Артем Пивоваров іронічно відповів на хейт, який ллється на нього. Артист заявив, що завжди залишається собою, а тому не претендує на те, щоб подобатися всім.

Артем Пивоваров відповів хейтерам

Концерти Артема Пивоварова – це справжні шоу, де артист викладається на всі сто. Зали на його виступах завжди заповнені, адже виконавець намагається зробити їх максимально видовищними. Багато хто асоціює Артема з “людиною, що лазить по балконах”, – це його своєрідна фішка. Також він обливає водою глядачів зі сцени.

До слова, за це на Артема ллється і не мало хейту. Так, у своєму Instagram Артем оприлюднив звернення, в якому показав коментарі незадоволених користувачів мережі та відповів на них. У них Пивоварова звинувачують у маніпуляції людьми, хайпі на війні, одержимості.

Зараз дивляться

– Рубрика Вам видніше виходить на новий рівень. Цей тиран, він маніпулює людьми, змушує записувати з ним дуети, змушує людей співати, танцювати. Змушує військових записувати відео з вдячністю і взагалі хайпує на війні. Хто? Хто заборонить цього тирана і чому ви слухаєте його? Люди, схаменіться, – жартівливо процитував Пивоваров критиків.

Артист зауважив, що не розуміє, чому в новинах не показують інший бік його концертів. А саме – те, як він роздає воду на виступах і чому обливає нею глядачів.

– У залі дуже спекотно. Хтось непритомніє, я зупиняю концерт, роздаю воду, команда моя це робить. Чому ви про це не говорите? Брати відео дворічної давнини і хайпувати на ньому, підхід? Підхід… Тож усі шановні ЗМІ, я хочу вам подякувати! Ні, – іронічно сказав Артем.

Варто зазначити, що на концертах співака відбувається чимало зворушливих моментів. Нещодавно Артем Пивоваров не зміг стримати сліз під час свого виступу. До нього на сцену вийшла маленька і сумна українка з Маріуполя.

Співак поцікавився в дівчинки, що в неї сталося. Та сказала, що на її найкращу подружку впала бомба і вона померла. Артем не зміг стримати сліз і на якийсь момент узяв паузу в їхній розмові. Після він обійняв дівчинку і підтримав її зворушливими словами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 11:08:05