Львівський портал

Спортсмен зі Львівщини здобув ліцензію на Паралімпійські ігри у Парижі

Павло Баль здобув ліцензію на Паралімпійські Ігри у Парижі. Спортсмен зі Львівщини змагатиметься у паравелосипедному спорті на шосе. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Атлет виступає у класі MH5 – це категорія спортсменів, які змагаються у сидячій позиції на хендбайках, тобто приводять велосипед у рух за рахунок верхнього плечового поясу.

Програма змагань включає гонку з роздільним стартом – ІТТ на дистанції приблизно 25 км та групову гонку – RR на дистанції 60-65 км. Загалом на змаганнях з паравелосипедного спорту представлені 48 країн світу, зокрема у класі MH5 – 14 (Нідерланди, Франція, Італія, Португалія, Іспанія, США, Велика Британія, Китай, Таїланд, Колумбія, Естонія, Польща, Бразилія, Україна).

До слова, нещодавно ліцензії на Паралімпійські ігри у Парижі отримали троє парафехтувальників з Львівщини. Це – Наталія Морквич, Андрій Демчук та Антон Дацко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-18 11:47:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин