Україна і світ

Спікер Джонсон пояснив, чому Трамп здатний покласти край війні в Україні

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон переконаний, що кандидат у президенти США Дональд Трамп зможе покласти край війні в Україні, оскільки буде демонструвати силу.

Про це заявив в ефірі каналу ABC News, відповідаючи на питання про те, яким чином Трамп може закінчити цю війну за один день.

Майк Джонсон прокоментував “мирний план” Трампа

– Ми підтримуємо ідею миру через силу. За три з половиною роки правління адміністрації Байдена цього не було. Все було з точністю до навпаки, – наголосив Джонсон.

Зараз дивляться

Він зауважив, що Трамп може просто під час телефонної розмови “висунути погрози та вимоги супротивникам у всьому світі, до яких вони дослухаються, тому що певною мірою бояться його”, і в цьому є реальна цінність.

– Росія не вторглася в Україну під час його адміністрації. У нас не було конфлікту в Ізраїлі, війни в Ізраїлі, як зараз, тому що Іран отримав більше повноважень за Байдена. У нас не було Китаю, який діяв так провокативно, як зараз, по всьому світу, – твердить Джонсон.

Днями кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що може зупинити будь-яку війну телефонним дзвінком, зокрема і агресію РФ проти України.

За його словами, у разі його перемоги “роки війни, хаосу та слабкості закінчаться”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 12:00:09